August x sju

August 2009: Jeg var 20 år og bodde i kollektiv på Møllenberg i Trondheim sammen med fire andre jenter. De første ukene der lå jeg på madrass på gulvet inni senga, for jeg hadde ikke sånne planker som passer til senga, haha. Jeg var på Øyafestivalen og høydepunktene var Bon Iver og Lily Allen ♥ På denne tiden jobbet jeg som assistent i et bofellesskap for funksjonshemmede og hadde mye nattevakter, og jeg tok opp noen fag fra videregående.
2009

August 2010: Jeg, som alltid hadde hatt langt hår, klippet av meg håret og satt igjen med en ganske kort bob. Hadde en periode hvor jeg tok mye bilder av meg selv med selvutløseren (dette var før selfiens tid). Flyttet til Bodø og Kråkeslottet med de knallrøde veggene og den grønne fløyelssofaen (fire jenter i blått er en fadderukegreie forresten), og før jeg flyttet til Bodø var jeg og Eirik i Dublin en tur.
2010

August 2011: Sommerferie hjemme og studiestart som 2. klassing i Bodø. Jeg var på tre Kråkesølvkonserter på en uke, både i Bodø og i Trondheim.
2011

August 2012: Var på Hamarøy i Nordland på besøk til storebrors familie. Tanteungen Anna Sofie ble døpt, vi var på Hamsundagene og jeg tok med meg lillebror på konsert med Honningbarna. Dro tilbake til Bodø til skolestart, tok samme tog oppover som Casa Murilo og de hadde en minikonsert på togstasjonen i Trondheim. Var på Parkenfestivalen i Rensåsparken og Veronica Maggio hadde konsert på torget.
2012

August 2013: Sommer på Frøya og i Trondheim. Mellomstadiet mellom Bodø og Tromsø. Jeg besøkte Silje som bodde i Hamburg. Vi reiste sammen til Tallinn, og etter det dro jeg en tur til København alene. Jeg liker best å reise sammen med noen, men den aleneturen til København var veldig bra, og jeg kunne egentlig tenkt meg en sånn tur igjen.
2013

August 2014: Vi hadde flyttet tilbake til Frøya denne sommeren, jeg var fortsatt veldig i tvil på om jeg skulle bo på Frøya, ville helst flytte til Trondheim. Det dukket opp en ledig stilling som miljøterapeut, jeg søkte, selv om jeg egentlig ikke ville, fikk jobben og startet da jeg kom hjem fra verdensreisen som jeg og Silje reiste på i september. I august 2014 var ting ganske usikkert for meg, men fyi så er jeg veldig fornøyd med alle beslutningene som ble tatt, . Eirik hadde kjøpt den halvdelen av huset som vi bor i nå, og det var mye oppussing. Verdens beste Karpe Diem kom til bittelille Frøya, og det var amazing.
2014

August 2015: I fjor på denne tiden var huset under oppussing, jeg og Eirik var i Edinburgh og Glasgow, Vesper hadde vært en del av familien i to måneder og jeg dro på mange dagsturer til Orkanger for å ta kjøretimer.
2015

Reklamer

En kommentar om “August x sju

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s