Tilbake

I sommer var det to år siden jeg og Eirik pakket sammen livet i Tromsø og flyttet til Frøya. Selv bodde jeg i Tromsø i bare underkant av ett år, men Eirik bodde der i fem år og jeg var på besøk der typ annenhver måned i den perioden, frem til jeg flyttet dit selv. Tromsø er en by jeg har blitt ganske glad i, så nå gleder jeg meg til slutten av september når jeg endelig skal se igjen byen for en helg ♥ Det blir fint!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s