Hei

Som jeg har sagt uendelig mange ganger før så har jeg igjen en plan om å plukke opp kameraet litt oftere. Jeg har også en plan om å bruke denne bloggen litt mer aktivt, men det går så som så. Kanskje det tar seg opp til høsten? Blogg er en høstkveld-aktivitet synes jeg. Jeg savner faktisk å lese blogger, det har jeg ikke hatt tid til de siste månedene. Det siste året, kanskje. Og da mener jeg ikke toppbloggerne, de har jeg ikke så innmari mye interesse av å lese, men de fine, mindre bloggene. Fotobloggene og reisebloggene. Såå masse bra. Jeg skal lage en oppdatert liste over favorittbloggene mine, så får dere se hva jeg mener. ♥

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Reklamer

5 kommentarer om “Hei

  1. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Her går det litt så som så i perioder, både med skrivingen og lesingen. Nyter periodene der tiden strekker til, det er jo så fint og inspirerende. Jeg elsker når det dukker opp innlegg fra deg ❤

    Liker

  2. Så fine bilder! Har litt lite inspirasjon til å blogge selv om dagen – føler det fort blir sånn når jeg blogger sjelden. Må visst blogge ofte for å ha lyst til å blogge ofte, på en måte! Håper også at høsten bringer inspirasjon 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s