Jeg er heldig

PicMonkey Collage

Jeg ser gjennom bildene mine og jeg føler meg så sjukt heldig. Selv om heldig egentlig ikke er det riktige ordet, for jeg har fått ting til å skje selv ved å planlegge og spare penger og alt det der. Men heldig likevel fordi jeg har vokst opp i det landet jeg har vokst opp med de mulighetene jeg har, og fordi jeg har den kjæresten jeg har som ikke prøver å stoppe meg til tross for at han er bekymra og ikke liker at jeg vimser rundt i fremmede land og ikke holder god nok avstand mellom meg og krokodillene. Jeg er heldig.

Reklamer

2 kommentarer om “Jeg er heldig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s