Festivaluke

Onsdag for en uke siden var typ tidenes konsertdag med Aurora og Karpe Diem i Borggården i Trondheim. Hurra for snille kollegaer som lot meg avspasere tidlig fra jobb for å kjøre til byen, og som byttet vakt med meg så jeg fikk kveldsvakt dagen etter og kunne overnatte i byen etter konserten. Det er ikke like enkelt å dra på konserter nå som de gangene jeg bodde i byer, men det er heldigvis ikke helt umulig heller. Kommer til å leve godt på det døgnet i Trondheim med superkonserter og fin venninne og øl med samme navn som gata jeg bodde i ♥

Og i helgen var jeg på Frøyafestivalen. Ikke helt min type musikkfestival, men en ganske morsom fest med veldig bra folk.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Reklamer

4 kommentarer om “Festivaluke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s