Leirskolelivet aka. en av de mange grunnene til at jobben min er superfin

I år som i fjor var jeg så heldig å få være med som ledsager på leirskoletur gjennom jobben. Som jeg skrev i fjor også så drar vi til en leirskole i Engerdal kommune som er spesielt tilrettelagt for mennesker med funksjonshemming. De som jobber der er helt fantastiske til å legge til rette for friluftsliv for alle. Det er selvsagt krevende å være på en slik tur, man blir ganske tett på hverandre, både kollegaer og brukere. Men jeg synes uka gikk over all forventning! Det er en helt annerledes jobbuke, og det gir meg så mye å se hvor bra det er for brukerne å komme seg på en slik tur. Heldige meg! Og apropos det å ha en superfin jobb; i morgen skal vi på dagstur til Trondheim på VG-listakonserten. Gøy! ♥

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s