Halten

Denne helgen gikk søndagsturen til Halten. En liten, søt og forblåst øy i Froan utenfor Frøya. Det er ingen fastboende der, og det er vanskelig å forestille seg at det var Trøndelagskystens største fiskevær en gang i tiden.

Vi dro dit med rutebåt fra Frøya som går dit kun i sommermånedene. Det tar to timer med båten hver vei og vi hadde halvannen time på øya. Det høres lite ut, men det var nok til å gå øya rundt, få en omvisning oppe i fyret og spise rømmegrøt.

Det var en fin dag med fint reisefølge og jeg er veldig fornøyd med min første tur til Halten, men jeg må nok ta en ny Haltentur en dag det faktisk er skikkelig sommervær også. Kanskje ikke denne sommeren, men én gang. Turen gav i det hele tatt mersmak på å se mer av det fine øyriket jeg bor i, så det skal jeg altså gjøre.

Halten

Halten

Halten

Halten

Halten

Halten

Halten

Halten

Halten

Halten

Halten

Halten

Halten

Halten
(Denne lille søtisen var ikke en del av reisefølget vårt, men ruslet bortover moloen sammen med oss et lite stykke likevel, og det er jo hyggelig, dét!)

Halten

Halten

Halten

Reklamer

5 kommentarer om “Halten

  1. Nydelige bilder fra vakre Halten. Jeg har ikke vært på Halten på veldig mange år, men drømmer om en tur ut om ikke så alt for lenge.

    Liker

  2. Så mange fine bilder og så spennende! Det er spennende med slike historier 😃 for et utrolig fint sted! Morsomt med slike historier, å mimre til bake på😄

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s