Miniferier

Jeg har jo allerede brukt opp ferien min på tur til Thailand og Tanzania, så da sommeren kom hadde ikke jeg mer ferie å ta ut. Og det er greit, for all del, jeg har jo valgt det selv. Men for å slippe å føle at hele sommeren bare går vekk til jobbing, så er det veldig viktig for meg å gjøre morsomme ting med en gang jeg har muligheten til det. Om jeg har fri en helg, eller bare en dag eller formiddag, så må jeg helst finne på ett eller annet. Jeg vil ha mange småferier!

Forrige helg var det oppsetting av spelet «Oda fra havet» på Mausund. Det handler om livet til Oda og livet på Mausund på 70-tallet og det var så utrolig bra. Ble veldig stolt Mausundværing av å se dette, haha (til tross for at slemmingen i spelet er en Porskvitjværing, sånn som meg). Og se så fin scene da! Helt fantastisk.

Untitled

Samme helg var også storebroren min med familien sin (jeg har tre tanteunger!) på Mausund. På bildet; Silje svigerinne, Marie i vogna, pappa (happy bestefar), Eirik og Anna Sofie.

Untitled

Denne helgen hadde jeg arbeidshelg, men fikk til en dagstur til Mausund (som jeg allerede har vist bilder fra) før arbeidshelgen startet, og den årlige Ågekonserten på Knarrlagsundet.

Untitled

Untitled

Helgen før Odaspelet, altså den siste helgen i juni, var jeg og Eirik i Trondheim. De to bildene rett over her er av RegnbueRockheim og Eirik og Edvard (eldste tanteungen) som bygger lego nano.

En formiddag i slutten av juni før jeg begynte på kveldsvakt gikk jeg til Besselvassheia, «fjellet» på Frøya hele 76 m.o.h. (!!) sammen med tante Torunn. Veldig koselig! Og så ser dere Vesper og nabokatta Johan på den ene bildet og litt utsikt fra Mausund på det siste bildet.
Untitled

Miniferier er bra! Hva gjør dere i sommer?

Reklamer

2 kommentarer om “Miniferier

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s