Hakuna matata

Etter safarien kjørte guiden vår oss tilbake til hotellet vårt i Dar es Salaam. Vi overnattet en natt, fikk vasket oss i en dusj som faktisk fungerte, vasket klær og spiste noe annet enn club sandwich og ris som vi levde på på safari.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om Dar, jeg. Det var bare en mellomstasjon for oss. Men det vi kunne se fra hotellbalkongen vår var at det var skittent, rotete og bråkete. Og stort. Vi ville bare komme oss til Zanzibar, egentlig.

Vi var i Stone Town de første dagene på Zanzibar. En labyrint av slitt og spennende arkitektur. Så utrolig mye fint og annerledes å se, og en fryktelig forvirrende bydel å orientere seg i. Turistsesongen var nesten over da vi var der, vi var faktisk de eneste gjestene på hotellet vårt og flere hoteller i byen sto helt tomme. Det var litt merkelig, jeg trodde det skulle være stappfullt av andre turister der. Mangel på andre turister førte nok til at vi stakk oss litt ekstra ut, og det kan fort bli slitsomt. Vi opplevde ganske mye uønsket oppmerksomhet og uønsket «hjelp» med forventning om betaling. Altså, jeg gidder ikke sånt, jeg. Men vi ble jo litt vant til væremåten etterhvert, og hvordan vi skulle takle det, og for all del så møtte vi mange trivelige mennesker også. For eksempel Fisherman George som plutselig bare ble guiden vår, og den hyggelige servitøren som tok oss med til landsbyen sin så Silje fikk rosa rasta.

De to første bildene er fra Dar es Salaam, det tredje bildet er Zanzibar sett fra hurtigbåten og resten er diverse fra Stone Town og den rosa landsbysalongen.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Reklamer

5 kommentarer om “Hakuna matata

  1. Haha 😀 Det ble mange Løvenes Konge-referanser meg og Silje i mellom på turen, og nå har jeg såå lyst til å se filmene igjen 😀
   Takk! ❤

   Liker

 1. Hakuna Matata ❤ Timon & Pumba ❤ 😀

  Herregud så digg det ser ut i Zanzibar! Stone Town ser hakket mer slitt ut, men sikkert en opplevelse det og. Åh, jeg blir så reiselysten!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s