Ny start med nytt domene

Da har jeg ordnet nytt domene! Nå heter ikke bloggen juneiversen.com lenger, men heijegheterjune.com. For dere som følger bloggen på bloglovin’ vil ikke dette ha noen betydning tror jeg, det skal jeg ordne opp i, men jeg blir veldig glad hvis dere som har lenket til meg endrer den lenken ♥

Og med dette nye domenet tenker jeg altså å ta opp bloggingen igjen. Kjenner jeg angrer litt på den storoppryddingen jeg hadde i hverdagsinnleggene her. Hah, det er så typisk meg, hvorfor sletter jeg, når jeg alltid angrer en stund etterpå? Altså, denne gangen var jeg så sikker på at jeg ikke skulle blogge igjen, men nei.

Oh well. Da prøver jeg igjen! Jeg heter fortsatt June, har blitt 27 år og bor sammen med Eirik og katten Vesper på Frøya i Sør-Trøndelag. Jeg er glad i å reise og jeg er glad i konserter, og jeg er overraskende glad i øylivet. Det er nesten to år siden jeg flyttet «hjem» til Frøya (jeg sier «hjem» fordi jeg egentlig er fra den lille øya Mausund, men jeg gikk på videregående her på Frøya og jeg har mye familie her). Jeg hadde egentlig ikke særlig lyst til å flytte hit, men det funker altså overraskende bra. Jeg er også ganske så glad i å ta bilder, så det er det jeg kommer til å fortsette å dele her på bloggen. Konsertbilder, reisebilder og hverdagsbilder. Håper dere liker det! ♥

 

Follow my blog with Bloglovin

Reklamer

4 kommentarer om “Ny start med nytt domene

  1. Jeg er SÅ glad for å ha deg tilbake og skal legge inn lenke på den nye «Jeg leser»-siden min som ikke ligger oppe enda (men den kommer snart).

    jeg også har slettet alt for mange innlegg oppigjennom, men nå har jeg begynt å sette de enten som privat eller kladd, slik at de i det minste er der, selv om de ikke ligger ute for alle 🙂 Bare et tips til neste gang du går lei (for, både diu og jeg vet, det gjør man alltid)!

    Stor klem, godt å ha deg tilbake!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s