Fra Afrika til Engerdal

Altså livet, dere. Det går litt i ett. Det går litt for fort. Men det går i hvert fall framover, og er det ikke det som er meningen da? Joda.

Jeg har en plan om å få vist frem masse masse bilder fra Tanzaniaturen til meg og Silje, og så vil jeg fortelle litt om hvordan det var også, jeg må bare komme i gang liksom. Skru på hjernen og fordøye alle inntrykkene. Bloggen har vært død en stund nå, jeg husker jo ikke hvordan man gjør det her. Hvordan skriver man en blogg? Jeg vet ikke.

Etter to ganske intense uker i Tanzania kom jeg hjem, hadde fri i to dager og så dro jeg på leirskoletur med jobben, noe som er kjempegøy, men man er på en måte på jobb 24/7, men egentlig ikke, man har jo fritid, men man er ikke hjemme så det blir ikke det samme. Og man må forholde seg til folk hele tiden. Det er hyggelig altså, men man blir litt sliten. Og så ble jeg forkjøla. Og så kom jeg hjem og hadde arbeidshelg.

I dag har jeg fri, og jeg skulle egentlig vært på brannøvelse på jobb, men vet dere hva, jeg skulka. Jeg skal bli kvitt denne forkjølelsen, jeg. Og så skal jeg ta med Vesper til veterinæren, for han har fått en bittskade igjen, stakkar liten. For FJERDE gang i år. Og jeg synes jo det er så fælt at vi har så slemme nabokatter som angriper katta mi, men nå har jeg jo sett han selv, han løper etter andre katter og erter de, helt til han får igjen. Åh, katta mi er en mobber.

Jeg tror forresten jeg fortsatt har en del bilder fra Thailand å vise frem også, så det kommer etter hvert.

Er det noen igjen her forresten? Si hei da, det hadde vært koselig. ♥

Reklamer

6 kommentarer om “Fra Afrika til Engerdal

  1. Hei! Hyggelig å høre fra deg igjen ^^ Følger deg jo på instagram, men koselig å se at det er litt liv på bloggen også. Gleder meg til å se bilder fra Tanzania!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s