Oppussing: Stua

Stua har vært ferdig en stund nå. Ferdig på den måten at alt det store, som veggplater og nye vinduer og sånt, er på plass. Men møbleringen, den blir liksom aldri helt ferdig. Jeg har flyttet rundt på møbler såå mange ganger, men nå tror jeg det meste har funnet sin plass.

Sånn her så det ut da utrivingen og utflytting av alt som stod her fra før hadde startet og alt var bare rot:

15206166594_905634fffe_k

Vegger, tak, gulv, vinduer og verandadør er nytt. En del nye møbler, men noe er også ganske gammelt. Spisebordet har moren til Eirik hatt på hytta, men nå stod det ubrukt i garasjen, så vi fikk det og malte det hvitt og nå er det egentlig brukbart. Greit å slippe å kjøpe alt nytt. Treeska dere ser der er også noe Eirik fant i garasjen, og etter litt sandpapirpussing funket den fint som vedkasse, haha.
Untitled

Hylle fra IKEA, blir aldri enig med meg selv om hva jeg skal ha i den, og hvordan det skal plasseres, men jeg liker den veldig godt
Untitled

Vi har veldig behov for noe ny elektronikk, sånn som TV og høytalere. Jeg drømmer om smart-TV med netflix så man slipper hdmi-kabler (vi hadde jo det noen måneder og så døde den og vi måtte finne fram den gamle TV’en igjen, doh) og TRÅDLØSE høytalere, åh. Ledninger er noe dritt
Untitled

Barskapet var i huset fra før og fikk fortsette å bo her, i hvert fall for nå
Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Reklamer

7 kommentarer om “Oppussing: Stua

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s