#fremmedkoselig

Det er #fremmedkoselig dag på P3 i dag! Åh, P3 og de fantastiske folka som jobber der altså, jeg blir så glad av dem! Jeg har fortsatt fri og bruker dagen til å høre på P3 samtidig som jeg rydder og sorterer klær og sånt som jeg skal gi til innsamling. Heldigvis er det folk her ute i distriktet, langt unna hovedstaden, som tar i mot klær og utstyr og sørger for at det kommer frem. Det er så fint! Skru på P3 om dere har muligheten til det da. Så langt har blant annet supermann Jan Egeland vært innom og snakket fornuft, og Daniel Kvammen har sunget og prøvd å holde igjen fortvilelse over tiltaksløse politikere. Flotte, flotte folk! ❤

thumbs

Hvis dere er som meg og gjerne vil gjøre noe, men vet ikke hva, start med noe enkelt som å sende kodeordet «flukt» til 2454. Da gir du et engangsbeløp på 200 kroner til Flyktninghjelpen. Eller du kan gjøre det til en fast greie, send «fadder» til 2454 og du blir fadder i Flyktninghjelpen. Det koster 250 kroner i måneden.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s