Ansikt

Untitled

Lysten til å ta bilder har dukket opp igjen! Yay! Det har selvsagt en sammenheng med at jeg har hatt friuke, noe som gir hodet fri til å tenke på andre ting enn jobb og være litt kreativ i stedet. Men det er begrenset hvor spennende det er å ta bilder av lyng og sånt som man har utenfor huset, jeg vil jo ta portrettbilder! Så det ble et slags kompromiss, hvor jeg redigerte gamle portrettbilder på nytt og la til, vel.. lyng, blant annet. Synes det ble fint, jeg! Har redigert litt forskjellige bilder, så de kommer nok på bloggen etter hvert de også.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s