Tallinn, dag 2: shopping og byvandring

Som sagt så avsluttet jeg onsdagen på spa, og jeg startet like gjerne torsdagen på spa også. Hei, frøken aldri-vært-på-spahotell-før her! Blir litt ivrig da vettu. Haha. Og når jeg først var på et hotell hvor de tilbyr massasje så måtte jeg benytte meg av det også. 450 kroner for en time med full kroppsmassasje synes jeg er ganske så ok. Spa, massasje og frisørbesøk er forresten ting jeg anbefaler at man gjør i Tallinn (det er vel egentlig det de fleste gjør når de er der også). Det er utrolig billig sammenlignet med norske priser og det er mer enn nok spahoteller og skjønnhetssalonger å velge mellom.

Byvandring ble det denne dagen også:
TallinnTallinn

På Hell Hunt (den gule bygningen) har de supergodt kirsebærøl, nomnom
TallinnTallinn

Frihetsplassen // Vabaduse väljak
TallinnTallinn

Dette huset har stått tomt alle gangene jeg har vært i Tallinn, og jeg har alltid syntes det var så fint og at det var synd at det bare stod der og ble gammelt. Nå var det gjort om til et spisested og det så skikkelig kult ut!
TallinnTallinn

Det ble litt shopping denne dagen, så jeg skal vise dere hva som er favorittområdet mitt for shopping i Tallinn. Det er mange kjøpesentre i Tallinn, men det er ikke så mange butikker der jeg liker. Det er mye merkeklær, og sånt bryr jeg meg fint lite om. Dessuten vil jeg påstå at det er stor forskjell på den russisk/baltiske trenden og den skandinaviske, så da er det ikke så enkelt å finne noe man liker.

Hvis du er som meg, som ikke liker merkeklær, men shopper det meste av klær på Bikbok, så finner du sannsynligvis noe du liker i Rottermani kvartal. Her ligger Bershka, Pull & Bear og Stradivarius på rad og rekke.
TallinnTallinn

Her ligger også sjokoladebutikken! Kjøper alltid et lass med sjokolade når jeg er her, haha. Hekta på Kalev ❤

Tallinn

I det lille området Rottermani er det også flere kaféer og restauranter, blant annet Basiliik som er en pizza/pastarestaurant jeg liker veldig godt. Kinoen ligger også her, og det er rett ved siden av kjøpesenteret Viru og inngangen til gammelbyen.

Har du vært i Tallinn før?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s