Tallinn, dag 1: fra hostel til spahotell

Jeg kom til Tallinn litt etter ti på tirsdagskvelden, tok en taxi til hostellet jeg skulle være på og satte sekken min på rommet før jeg dro ut og møtte Stina. Listet meg inn på rommet igjen noen timer senere og klatret opp i den hjemmesnekra rødmalte køyesenga og håpet jeg ikke vekket de andre på rommet. Rommet var bittelite og alt for varmt, ikke uvanlig på et hostel, men likevel ganske irriterende. Morgenen etter, i fellesdusjen som det ikke gikk an å låse, etter å ha gått inn på en forskrekket naken fyr, bestemte jeg meg for at dette gidder jeg ikke. Hostel kan være gøy, men dette var det kjipeste hostellet jeg har vært borti, og jeg tenkte at jeg jo ikke være her, jeg kan jo bare dra til et hotell. Så da gjorde jeg det.

Onsdagen startet altså med leting etter hotell, og så møtte jeg Stina og var med henne hele dagen. Vi spiste lunsj på F-hoone hvor de har bykart på gulvet og skummel dukkepynt. Veldig stilig sted som fant sted i et gammelt murbygg, som så mange av restaurantene, butikkene og barene i Tallinn gjør.

Tallinn

Tallinn

Kolde pst. er gata jeg bodde i i fem måneder!
Tallinn

Tallinn

Ved siden av F-hoone hadde det dukket opp nye butikker og kaféer siden sist jeg var i Tallinn, så vi gikk innom og så litt.

Tallinn

Tallinn

Tallinn

Tallinn

Det har skjedd mye på interiør- og designfronten på kort tid i Tallinn, de vil så gjerne være skandinaviske nemlig. Så stilen blir en blanding av baltisk blomstermønster og skandinavisk minimalisme. Litt rart, litt fint.

Selv om jeg har vært der mange, mange ganger før, så må man jo opp og se på utsikten når man er i Tallinn. Fine byen!

Tallinn

Tallinn

Avsluttet dagen med Magic Mike XXL på kino med Stina, og så på spaavdelingen på hotellet (jepp, gikk fra hostel til spahotell) med saltskrubb og boblebad, ganske så perfekt må jeg si.

Bilder fra den andre (og siste) dagen kommer senere. Og hvis dere har noen Tallinnspørsmål; shoot! Jeg liker å tro at jeg har litt peiling.

Reklamer

En kommentar om “Tallinn, dag 1: fra hostel til spahotell

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s