Klipp

Jeg har alltid langt hår. Bare én gang tidligere har jeg hatt noe annet enn langt hår; bob. Det var i 2010, jeg skulle flytte til en by jeg aldri hadde vært i og begynne på universitetet. Jeg har en teori om at hårendringer, særlig de drastiske, har tett sammenheng med forandringer som skjer i livet eller hendelser man ikke har kontroll over. For eksempel så har jeg opptil flere ganger funnet frem kjøkkensaksa og klippet pannelugg på meg selv når jeg har slitt med en eksamen eller en oppgave på universitetet. «Æsj, jeg får det ikke til, jeg klipper håret mitt i stedet». Det er ikke logisk, det bare er sånn.

Så jeg prøver å analysere og finne ut hvorfor jeg klippet vekk så mye hår denne gangen, men jeg kommer ikke frem til noe. Jeg har det fint. Det var bare det at det regnet så mye at jeg ikke gadd å gå rundt i byen (dette var i Tallinn), og jeg ville heller ikke sitte på hotellrommet, så da gikk jeg til en ilusalong og gjorde noen endringer (til en tredjedel av norsk pris, fyi).

Untitled

Reklamer

2 kommentarer om “Klipp

  1. «Jeg har en teori om at hårendringer, særlig de drastiske, har tett sammenheng med forandringer som skjer i livet eller hendelser man ikke har kontroll over.» – det hade kunnat vara mina ord, så mycket känner jag igen mig. tycker för övrigt mycket om det lilla man ser av den nya frisyren ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s