Pappabursdag og dagstur til Mausund

I dag, eller rettere sagt i går fordi klokka har passert midnatt, hadde pappa bursdag. Derfor tok jeg en dagstur hjem til Mausund. Det ble en veldig kjapp tur på meg da, jeg var på Mausund i fire timer, haha. Men det var nok tid til det jeg skulle gjøre; pappa fikk bursdagsgaven sin, jeg besøkte bestemor og jeg spiste middag sammen med pappa og lillebroren min på den nye kaféen som åpnet i dag.

Mausund

Mausund

Bursdagsbarnet som ikke er så veldig glad i å bli tatt bilde av, men som havner på bloggen likevel ❤
Pappa

Mausund

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s