Friuke, Trondheimstur og kattepus

Forrige uke var så fiiin. Jeg hadde friuke på turnus, så da dro jeg like gjerne til Trondheim og var der i fem dager. Denne turen hadde jeg planlagt for lenge siden, det jeg derimot ikke hadde planlagt var at vi skulle få overta en kattunge dagen før jeg dro til Trondheim. Altså, vi hadde tenkt å skaffe oss katt lenge, det var ikke en impulsgreie, men vi hadde ikke funnet den vi så etter, så da det plutselig dukket opp en katt vi hadde skikkelig lyst på så gikk det så fort! Katta har jo selvfølgelig hatt det fint hjemme, men jeg synes jo det var litt teit å skulle dra fra henne med en gang jeg fikk henne.

I Trondheim var jeg hos familien til storebroren min, og jeg møtte venninner som jeg ikke har møtt på lenge. Og så tok jeg teorien! Og bestod! Haha, hadde jeg ALDRI trodd at jeg skulle greie på første forsøk, jeg er så trafikkdum. Jeg har også vært sammen med tanteungene mine, og jeg har vært mye i byen og ruslet rundt på Bakklandet. Elsker Bakklandet. Og så kom jo skattepengene da jeg var der, så det ble litt nye klær og litt småting til huset også.

Nok ord, mer bilder!

Her er Vesper:
Vesper

Fant dette pappsirkuset på TGR, så det måtte jeg kjøpe med til Anna som skulle være hjemme fra barnehagen sammen med meg
Trondheim

Anna med fletter
Trondheim

Nidarosdomen
Trondheim

Fine hus
Trondheim

Fairytale Cupcakes sammen med Lotte
Trondheim


Trondheim

Trondheim

Trondheim

Bursdagsfest for Nora ❤
Trondheim

Trondheim

Som sagt; fin uke! ❤

Reklamer

En kommentar om “Friuke, Trondheimstur og kattepus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s