Olympusbaby

I går kom storken aka. postdamen med verdens fineste baby! Etter mange år trofast mot Canon var det tid for forandring, og jeg gikk for en liten Olympusbaby som er så fin, så fin. Det var kjærlighet ved første blikk ❤ Barnet har det utrolig tungvinte navnet Olympus OM-D E-M10, for de av dere som har peiling på sånt. Jeg har ærlig talt ikke så god oversikt over alt som finnes av kamera på markedet, men jeg har lest mange tester av ulike kamera og kom til slutt fram til at denne måtte passe meg bra. FIN er den i hvertfall!

Jeg har også funnet drømmelinsa, men det ble litt for dyrt å kjøpe den nå, så jeg gikk for en helt grei kit-linse som er 14-42 mm. Jeg synes det er fint at det er vidvinkel i den, men det kan bli litt mye vignettering for min smak. Kommer jo veldig ann på hva man skal fotografere. Men jeg må teste den ut mer før jeg kan si noe helt sikkert om den. Let me know hvis dette er noe dere vil lese mer om da.

Olympus

Olympus

Reklamer

7 kommentarer om “Olympusbaby

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s