Tilbake til Tallinn

Tallinn

Tallinn

Jeg har kjøpt noe av det jeg blir aller mest lykkelig av; flybilletter! Og ja, lykke kan kjøpes for penger. Så i juli skal jeg til Tallinn igjen ♥ Gleder meg til å se igjen folk jeg ikke har sett på lenge! Og til å shoppe på Bershka og Pull&Bear og Kalevsjokoladebutikken, hihi.

Reklamer

2 kommentarer om “Tilbake til Tallinn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s