Filminnspilling i Nyhavn

Jeg syntes først det var litt rart at det sto så utrolig mange gamle trekasser fulle av gapende fisk i havna, for så vidt jeg vet så er det ikke ei aktiv fiskehavn. Det er jo en turisthavn med restauranter og utesteder. Vi oppholdt oss i Nyhavn en del timer den dagen, og etter hvert dukket det opp hester med vogn, og jeg begynte å legge merke til at alt som var moderne var dekket til med gamle kasser og store tepper. Så sa politiet at her får dere ikke gå, og den ene siden av havna ble stengt av og det dukket opp masse kamerafolk og skuespillere i gammeldagse klær. Litt instagramresearch viste at det var innspilling av en film som heter The Danish Girl som skal ha premiere senere i år. Litt gøy. Og Nyhavn ble liksom litt ekstra fin i gammel drakt.

København

København

København

København

København

København

København

København

København

Reklamer

4 kommentarer om “Filminnspilling i Nyhavn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s