Williamsburg

I New York bodde vi i Brooklyn, nærmere bestemt Williamsburg, og jeg fallt hodestups for bydelen med en gang. Vel, jeg fallt egentlig hodestups lenge før jeg kom dit, hadde i grunn veldig høye forventninger. Men Brooklyn innfridde. Det var forresten like før halloween da vi var der, derav skjellettene, haha.

Jeg har en (kanskje litt urealistisk) drøm om å bo i New York en gang, bare for en liten stund. I et murbygg med store vinduskarmer med plass til å sitte i. Jeg kunne selvsagt ikke hatt en jobb, det tar mer enn nok tid å gå rundt i gatene, se på folk, titte i indiebutikker, sitte på hipsterkaféer og se viktig ut med en bok eller macbook, drikke for mange chai latte og spise for mange dunkin’ donuts. Jeg skulle vært så lykkelig, og blodårene mine skulle vært så tette.

Williamsburg

Williamsburg

Williamsburg

Williamsburg

Williamsburg

Williamsburg

Williamsburg

Williamsburg

Williamsburg

6 kommentarer om “Williamsburg

  1. Jeg drømmer om det samme, å bo i NYC, og jeg har aldri vært der en gang… Ikke at dette gjorde drømmen noe mindre! ❤

    Lik

  2. New York har så utrolig mye å by på! Stilige bilder du har tatt av Williamsburg! Regner med dere tar dere en god del turer over til Manhattan også. SoHo er favorittbydelen min 🙂

    Lik

  3. Så fint! Jeg digger atmosfæren som formidles, så avslappet og kult 🙂 Jeg har også hatt samme drømmen… Jobbet som kunstner i NY, det hadde vært noe 😉

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s