Singapore flyer

Det var ren flaks, som et resultat av vår glemsomhet, at vi fikk tatt en tur opp i Singapore flyer. Det var nemlig fullbooket de dagene vi var i Singapore, og vi hadde jo ikke tenkt at det skulle være nødvendig å booke det der så langt fram i tid. Så vi slo oss til ro med at vi kan jo ikke få med oss alt heller, og så busset vi over til Malaysia som planlagt. Da vi skulle dra fra Malaysia og tilbake til Singapore igjen for å ta flyet vi hadde bestillt på forhånd, oppdaget vi, eller re-oppdaget, vi visste det jo egentlig men vi hadde glemt det, at flyet vårt gikk, ikke den kvelden, men et døgn senere. Dermed fikk vi et døgn ekstra som vi ikke hadde regnet med i Singapore. Vi fikk både sett og overnattet i en helt annen del av byen som heter Bugis, noe jeg er utrolig glad for. Det var marked og shopping og hipsterkaféer og bare veldig, veldig bra. Det var også her vi kom over intimkonserten med ukulelefyren i Haji lane. God stemning!

Men over til Singapore flyer; det er et svært pariserhjul hvor vi befinner oss i relativt store glasskupéer. Sånn som London Eye, men større. På turen rundt fikk vi også servert kaffe, te, juice og mat som var bittesmått. High tea het det så pent. Gøy! Glad vi fikk muligheten til å dra opp i Singapore flyer, for det er helt klart en greie man gjøre når man først er i Singapore.

Singapore Flyer

Singapore Flyer

Singapore Flyer

Singapore Flyer

Singapore Flyer

Singapore Flyer

Reklamer

5 kommentarer om “Singapore flyer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s