Istanbul

På fredag startet jeg i nyjobben (som egentlig ikke er ny for jeg har jobbet der nesten hver sommer i mange år, men den er ny likevel for nå skal jeg ha mer ansvar og opplæring på mye mer enn jeg har hatt tidligere). Fordi jeg har 13-timers vakter blir det ikke tid til så mye annet de dagene jeg jobber, men så får jeg til gjengjeld opptil sju dager fri av og til. GJETT om jeg ser potensiale til å reise bort fremover da. Men enn så lenge fortsetter jeg å leve på minnene og bildene fra jordarundtreisen. Nå; litt mere Istanbul:

Untitled

Galata bridge

Galata bridge

Galata tower

Taksim

Taksim

Istanbul

Istanbul

Istanbul

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s