Going up

Untitled

Klokka halv fem om morgenen ble vi plukket opp på hotellet vårt i Göreme og kjørt ut i mørket. Først ble vi kjørt til frokostbordet hvor vi fikk muffins og te. Trippet rundt i mørket i noe som føltes som en evighet, SÅ utrolig spente på å komme oss opp i lufta og egentlig bare bli ferdig. Plutselig var det ikke så bekkmørkt lenger, og vi måtte igjen inn i en bil for å komme dit ballongene var. Vi klatret opp i den kjempestore kurven, fikk en hurtiginnføring i hvordan vi skulle kræsjlande og så steg vi oppover sammen med sola. Jeg hang over kurven nesten hele tiden mens vi var oppe, ville se alt. På forhånd hadde jeg trodd jeg skulle få høydeskrekk, ihvertfal litt, men det var bare gøy. Stillheten var også veldig overaskende, jeg har aldri opplevd en sånn stillhet før. Ganske rart, men mest fint. Vi var oppe i en time, men vi kunne gjerne vært der oppe mye lengre, tiden FLØY avsted (heeh). Å være høyt oppe var fint, men det beste var da vi kjørte ned i dalene og kunne se steinhulene som folk bor i på nært hold. Vi kjørte så nærme bakken at vi kunne ta på busker og da vi landet hadde vi ikke bruk for kræsjlandingsøvelsen likevel, piloten vår landet helt perfekt på vogna som kurven fraktes rundt i. Sjukt! Jeg trodde dette var en en-gang-i-livet-greie, men jeg MÅ opp i lufta på denne måten igjen.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Reklamer

9 kommentarer om “Going up

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s