City of Angels

Los Angeles

I hodet mitt har L.A. vært Hollywood, kjendiser, filmsett, glitter, lyskastere, ekstremt pene og vellykkede mennesker og egentlig bare en stor shiny rosa boble hvor alt er glamorøst og perfekt. feil kan man altså ta. L.A. er et høl. Et høl med masse sjarm, men enda mere galskap. Det kan være et ganske skremmende sted å komme til egentlig, noe så utrolig annerledes enn noe jeg noengang har vært borti. Men jeg var så oppslukt av alt det sære at jeg ikke hadde tid til å være redd (bortsett fra da vi møtte Jesus med nike-sko, det var freaky, folk som åpenlyst er i en form for psykose vil jeg helst ikke møte på åpen gate. mye skumlere enn da vi ble vitne til han som kjørte inn i en murvegg og løp av gårde med tre politibiler etter seg).

L.A. er merkelig. Det er galskap og gøy og sært, men det er også et veldig trist sted. Mye fattigdom og kriminalitet, og man kommer veldig tett inn på det som ikke er så hyggelig å se. Men jeg synes at når man kommer fra søte, lille Norge så har man bare godt av å få en påminnelse om at verden ikke er så fryktelig fin for alle. Trodde bare ikke at L.A. var det stedet på reisen som skulle minne meg mest på det.

Reklamer

En kommentar om “City of Angels

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s