Singapore og Malaysia

Det å blogge på tur viste seg å være mye vanskeligere enn jeg hadde trodd. Ikke fordi jeg ikke har tid, jeg har egentlig masse tid til å oppdatere bloggen, som regel er vi på hotell eller hostell relativt tidlig på kvelden. Men det er så mye som skjer, så masse inntrykk, så mye nytt å se, pluss temperaturer og luftfuktighet som tydeligvis senker hjerneaktiviteten, at selv om jeg har masse tid til å blogge, så greier jeg jo ikke formulere noe som helst av det vi har opplevd.

NÅ er vi tilbake i Singapore, etter tre dager i Malysia, nærmere bestemt Johor Bahru som er rett over brua fra Singapore. Det var ærlig talt ikke så mye spennende som skjedde der (bortsett fra Hello Kitty Town, weee!), så Lonely Planet har rett og slett LØYET til oss! Vel, en by i utvikling sa de, og joda for all del, utvikling er det nok. Langs motorveien så vi gedigne plakater av hvordan det skal bli der, skikkelig luksuriøst og fint altså, men bak plakatene er det bare byggeplasser. Og det har visst vært en strand i området vi bodde i, men den har nå blitt – ja det stemmer – en byggeplass.

Men nå er vi altså i Singapore igjen, og her var vi også i tre dager før vi dro over til Malaysia. De første dagene i Singapore var vi i Chinatown, men nå er vi i området som heter Bugis, og ååååå som vi elsker Bugis! Bugis er skikkelig bra, og i kveld har vi fått intimkonsert av Singapores neste superstjerne, det er jeg ganske så sikker på. Kort oppsummert; livet er bra, og her er noen bilder fra de siste dagene i Singapore og Malaysia:

Singapore

Little India, Singapore

Chinatown, Singapore

Singapore

Hello Kitty Town

Johor Bahru

Little India, Singapore

Reklamer

4 kommentarer om “Singapore og Malaysia

  1. Bildene dine <3! Skjønner veldig godt at du blogger sjeldent på tur, men da blir det jo desto gøyere for oss å lese når det først kommer et innlegg. Singapore ser dødsfint ut, kos dere videre!

    Liker

  2. Å, så spennende, og så flotte bilder! Jeg var i Malaysia i mars, og jeg syntes Kuala Lumpur var en veldig interessant by, og at religionen og naturen var utrolig interessant!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s