Istanbul

Nå er det vel på tide med et aldri så lite livstegn her. Vi har vært i Istanbul i to og en halv dag og i Kappadokia i fire dager, og sent i kveld kom vi tilbake til Istanbul. Istanbul har jeg ikke så mye å si om egentlig, det er fint for all del, men Kappadokia var fantastisk. Stedet og stemningen og menneskene og ALT var så bra. Jeg skal fortelle mer om Kappadokia senere, men her er noen bilder fra de første dagene i Istanbul. Dere kan også følge meg på instagram om dere vil, der legger jeg ut nye bilder typ hver gang jeg har tilgang til wifi. Heter juneivers!

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Reklamer

3 kommentarer om “Istanbul

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s