Klar, ferdig, gå

Sekkene er pakket, reisedokumenter og all mulig informasjon og visum er printet ut, reiseflaskene er fyllt med shampo og balsam og jeg tror jeg har sånn ca alt klart til avreise. På torsdag reiser jeg inn til Trondheim og overnatter hos storebror og familien hans, og på fredag starter reisen jorda rundt. Gleder meg så sjukt masse!

Untitled

Reklamer

7 kommentarer om “Klar, ferdig, gå

    1. Altså, jeg er VELDIG spent på om jeg har fått med meg alt jeg trenger, haha! Det ser lite ut, men jeg synes egentlig jeg har pakket ned ganske mye klær. Bra sekk!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s