Huset

En gigantisk bonus som kom med å kjøpe et gammelt hus var alle tingene som fulgte med. For det var mye inne i det huset, og etter noen runder med kasting av det som ikke var brukbart og bortgiving til loppemarked av det som var brukbart, men som vi ikke ville ha, satt vi fortsatt igjen med masse ting. Plutselig har vi så sjukt mye, hele serviser, kasseroller, serveringsfat, skåler i alle størrelser og glass til enhver anledning. Ting som man egentlig bruker masse penger og lang tid på å opparbeide seg, og nå bare har vi det. Gøy! I dag har jeg brukt en del tid på å flytte på disse tingene. Ikke fullt så gøy. Da kjøkkenet ble revet flyttet vi alt av kjøkkenting til stua. Men nå kan det hende at det blir lagt nytt gulv på kjøkkenet og stua mens jeg er ute og reiser, og da må jo alt bort derfra. Derfor ryddet jeg vekk alle tingene som stod på stua opp til gjesterommene aka. lagerrommene i 2. etasje.

Litt av tingene kan dere se her;

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Og SÅNN ser soverommet ut nå! Jeg malte det andre strøket på gulvet i dag, og jeg trooor det holder, så da mangler det bare å få opp listene og døra, og så skal jeg male hvitt inne i det innebygde skapet og få opp skapdøra også, og SÅ er soverommet ferdig!

Untitled

Reklamer

6 kommentarer om “Huset

  1. Så mange fine ting! Det er jo nesten som å gå på skattejakt i eget hus det der 🙂
    Fargen på veggene på soverommet var forresten veldig behagelig! Og gulvet var nydelig!
    Så heldige dere er 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s