Oppussingsprosjekt

I starten av august overtok jeg og Eirik en halvpart av et gammelt hus på Frøya, og nå har oppussingen startet! Skal ikke skryte på meg at jeg har noe med det å gjøre egentlig, jeg bare velger ut farger og fliser og innredning og sånt, jeg. Enda vet jeg ikke om jeg faktisk skal bo der da, gjennstår å se om jeg får jobb på Frøya. Det var jo ikke planen min i det hele tatt, jeg skulle jo bo i Trondheim. Men de siste ukene har jeg altså begynt å tenke at det kanskje ikke er så fælt å bo på Frøya likevel. Jeg vil jo bo sammen med Eirik, og jeg vil heller bo i et hus enn en bitteliten leilighet. Men det var dette med jobb da. Så. Jeg vet ikke enda. Uansett så skal jeg jo reise rundt i verden først! Bare litt over to uker igjen til vi reiser, iiiih!

Untitled

Untitled

Untitled

Reklamer

2 kommentarer om “Oppussingsprosjekt

  1. Så spennende! Jeg må innrømme det slik prosjekt frister litt, selv om vi trives godt på være 65 kvadratmeter. Vi har lyst til å gjør ting i leiligheten, kjente jeg ble litt inspirert av det fine tregulvet på bildet 🙂

    Liker

  2. Håper det ordner seg med jobb da, kan ikke tenke meg noe finere enn å kunne bo med den man er glad i! Ser frem til det sjæl, selv om det ikke skjer før desember!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s