Mausundferie

Mausundferie = soler meg på blomsterteppet, drikker te av den gamle favorittkoppen, spiser brødskive med nugatti (det mest nostalgiske pålegget som finnes tror jeg), går på coop’en for å få tiden til å gå, gleder meg til Silje kommer utover hit for Mausundsommer er ikke det samme uten henne, spiser fisk til middag for pappa er jo fisker og fisk er godt, ser Hemlock Grove på netflix alt for seint på kvelden og angrer litt fordi det ble litt skummelt i huset alene når pappa og lillebroren min er på sjøen og jeg tror at en upir har tenkt å spise meg opp.

Photo-16.07.14-16-11-53A

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Photo-16.07.14-16-58-07

Reklamer

9 kommentarer om “Mausundferie

 1. Åh, nugatti altså! Tar meg alltid rett tilbake til då eg sat på kjøkkenbenken og åt med spiseskei og fekk nugatti i heile fjeset.. ❤
  Så fint det er i Mausund forresten!

  Liker

 2. Nugatti er skikkelig nostalgisk, ja. Ennå bedre er nesten nutella, for det minner om sydenferier da jeg var yngre. Ps: jeg ble veldig nysgjerrig på boka di, og er for lat til å google: lister den liksom opp 80 romaner, eller «samler» den 80 korthistorier eller hur?

  Liker

 3. Så utrolig fint det er på Mausund, du er så flink til å fange naturen rundt deg ❤️
  Anbefaler du forresten Hemlock Grove? Er den så skummel eller er den bare skummel når man er alene hjemme?:p

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s