Hjemturen

På fredag hadde jeg min aller siste arbeidsdag i Workinnmarka barnehage. Rart og trist og fint på samme tid. Det var selvsagt ikke gøy å dra fra alle barna og kollegaene som jeg har tilbragt så mye tid med og blitt så glad i siden jeg startet der i september, men så var jeg jo samtidig veeeldig gira på å flytte hjem til trøndelag. Eirik hentet meg da jeg var ferdig på jobb og så kjørte vi sørover i fullpakket bil.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi overnattet i Bodø og hadde noen timer der på lørdagen før vi måtte kjøre videre. Det var så koselig å se igjen byen jeg studerte i, se hvor langt de har kommet med byggingen av det nye kulturhuset, sitte i solparken, se utsikten fra radissonhotellet, spise is på moloen, se igjen kråkeslottet jeg bodde i og bare gå rundt i Bodøgatene sammen med Eirik. ♥

Photo-12.07.14-11-08-16A

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Photo-12.07.14-12-41-33A

Processed with VSCOcam with f2 preset

Så nå er vi altså trøndere igjen. Det føles egentlig akkurat sånn som det alltid har gjort, at jeg bare er her på sommerferie. For jeg har jo ikke et fast bosted denne sommeren heller, jeg bytter på å være på Mausund og på Frøya, i ulike hus, og jeg skal også være litt i Trondheim. Eirik skal ta over en leilighet på Frøya om ikke så lenge, og når den har blitt pusset opp blir jeg sikkert mye der. Og så skal jeg jobbe litt på den gamle arbeidsplassen min, for jeg tror jeg ville blitt i overkant rastløs av å ikke gjøre noen ting helt frem til jeg og Silje reiser ut i verden i september. Og så er det selvsagt greit å tjene litt ekstra penger til reisen også.

skal jeg drikke te, spise druer og se på Hemlock Grove. Sesong to kom ut på netflix på fredag, sjekk det ut om dere ikke allerede har gjort det. Hejdå!

Reklamer

5 kommentarer om “Hjemturen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s