Senja

Har dere hørt om Senjahopen? Bandet Senjahopen altså? Jeg liker Senjahopen. I sangtekstene deres dukker det opp mange stedsnavn fra Senjaområdet, og fordi jeg har hørt ganske mye på de var det ekstra gøy å kjøre gjennom Senja og kjenne igjen så mange av navnene på veiskiltene, selv om jeg aldri hadde vært der før. Senjahopen skal vi forresten på konsert med igjen til helga, det blir gøy.

Her kommer en ny bildebombe fra Senja, så jeg krysser fingrene for at dere ikke er så veldig lei enda. Senja er så fint. Og jeg er så glad for at vi fikk sett såpass mye av Senja som vi faktisk gjorde, øya er jo stor.

Senjahopen!
Senja

Senja

Senja

Senja

Senja

Senja

Senja

Senja

Senja

Senjatrollet!

Senjatrollet, Senja

Vi ble ganske overasket da vi så den ene togvogna fra Sesam Stasjon i en trollpark i Nord-Norge! Vi har begge kjørt med Sesam Stasjon-toget da vi var små, og hvem fra vår generasjon så vel ikke på det på barne-tv, hæ? Hyggelig gjensyn, selv om vogna sikkert har sett sine bedre dager, haha.

Sesamstasjontoget, Senja

Hamn = sørlandsidyll i nord

Hamn, Senja

Hamn, Senja

Hamn, Senja

Hamn, Senja

Reklamer

4 kommentarer om “Senja

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s