Rastløs

Untitled

Untitled

Untitled

Bodø

Untitled

Amsterdam

Jeg vil ha fargekritt i håret (selv om det sitter superdårlig og hadde sett bedre ut om jeg var blond, men jeg kunne aldri pull off blondt hår uansett), jeg vil være barføtt i kjole, jeg vil ha blomsterkrans i håret, jeg vil sole meg på moloen i Bodø, jeg vil reise, jeg vil ha vår, jeg vil til Amsterdam igjen, og jeg vil sykle der, for det gjorde jeg ikke sist gang. Jeg er så rastløs. Kan ha en sammenheng med at jeg er hjemme alene i helgen og får alt for masse tid til å bare tenke. Og da er jeg rask til å tenke på ting som har har vært, og ting som skal skje. Jeg savner det som har skjedd før, fordi alt var bedre før og jeg lengter etter det som skal skje senere, for alt blir bedre senere. er ingenting. er grått og kjedelig. er liksom aldri bra nok. Superteit tangegang, jeg vet jo at jeg har det bra nå også. Jeg er bare så rastløs.

Reklamer

7 kommentarer om “Rastløs

  1. Gjør noe nå da! 🙂 Enten så kan du jo planlegge hva du skal gjøre, ellers så kan du gjøre sånn som jeg bruker å gjøre når jeg er rastløs og bake kanelsnurrer. 😛

    Liker

  2. Ja-ah, vanskelig å leve i nuet når man ser tilbake og lengter fremover! Been there.

    re: haha, er altså så vant med dette nå, at jeg blir mistenksom hvis det går en hel kveld UTEN spørsmål.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s