Bolterdalen

På mandag var vi på en sjutimers hundesledetur til Bolterdalen. Vi var også nede i en isgrotte. Der døde kameraet litt av en overdose kondens, men det fungerte heldigvis helt fint da vi kom opp igjen. Derfor fikk jeg ikke tatt noen bilder nede i isgrotta med kameraet, men jeg tok med mobilen, så de bildene kommer i et senere innlegg. Men tilbake til hundesledeturen. Ser ganske idyllisk ut, sant? Veldig fint? Og det var det også. Men ikke i min villeste fantasi kunne jeg tenkt meg at de hundene skulle bæsje så sinnsykt mye! Og den lukta da dere. Herregud. Hva er det de fôrer de dyrene med. Men til tross for i overkant mye bæsjing så var hundene superfine og sjarmerende og ikke minst lydige. Og landskapet vi kjørte gjennom var helt uvirkelig. Før vi dro til Svalbard tenke jeg at dette er noe vi bare gjør én gang. Da har vi vært der og trenger ikke dra dit flere ganger. Men nå som jeg har vært der, så vil jeg bare tilbake.

Longyearbyen

Longyearbyen

Longyearbyen

Longyearbyen

Longyearbyen

Longyearbyen

Longyearbyen

Longyearbyen

Reklamer

5 kommentarer om “Bolterdalen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s