Helsingfors

Helsinki, Finland

Helsinki, Finland

Helsinki, Finland

Bilder tatt i Helsingfors for to år siden. Den ene gangen Eirik besøkte meg i Tallinn tok vi ferga over dit på dagstur. Veldig fin og veldig ren by. Har lyst til å dra dit igjen en gang, men det er ikke førsteprioritet akkurat. Lista over steder jeg har lyst til å reise til er så lang at jeg skal ikke planlegge turer til steder jeg allerede har vært med det første. Men en gang.

Reklamer

2 kommentarer om “Helsingfors

  1. Jaa, fint! Jeg vil bare tilbake til de byene jeg har vært i før, vil liksom gjøre meg kjent og føle at jeg _kan_ byen på en måte^^ Men derfor må jeg nesten ta meg sammen for å se nye steder. Litt sånn som med bøker også egentlig, jeg vil bare lese de jeg har lest før haha:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s