Lørdag + søndag

Tromsø

Tromsø

Tromsø

Tromsø

Tromsø

Tromsø

Tromsø

Untitled

Untitled

På lørdag dro vi en tur til byen. Vi var litt turister, eller jeg var litt turist. Eirik tok meg med rundt og viste meg noen steder jeg ikke har vært før, og så dro vi på Driv, studenthuset i Tromsø som nettopp har åpnet i nye lokaler, og spiste lunsj der. Jeg var veldig glad i gamle Driv og litt skeptisk til hvordan det nye skulle bli, men det var faktisk veldig fint der. Så langt er det bare kaféen som er åpen, gleder meg til å se hvordan konsertlokalet blir. Men det får jeg se i april, for da skal jeg på Kråkesølvkonsert, yay!

På kvelden var vi i overaskelsesbursdagsfest, veldig gøy! I dag derimot, har vi bare vært hjemme i sofaen og sett filmer (50/50, (500) days of Summer og Free Willy, hihi), kun avbrutt av en liten tur ut for å spise pizza og yoghurtis. Hello latskapen.

Reklamer

3 kommentarer om “Lørdag + søndag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s