Reiserute

world_map

Slik ser reiseruta vår ut. Vi drar først til Istanbul og Cappadocia i Tyrkia, videre til Singapore, Sydney, Nadi i Fiji og til slutt til Los Angeles og New York. Åh, dette blir så bra.

reiserute

Har du reist til noen av disse stedene? Backpackertips mottas med takk, og da særlig angående hvordan man best pakker en sekk for to måneder. Det tror jeg kan bli en utfordring nemlig.

Reklamer

10 kommentarer om “Reiserute

  1. Har ikke bestemt meg for om macbook’en blir med eller ikke, men hvis den blir med så kommer jeg til å blogge også. Mest sannsynlig blir den nok med 🙂

   Liker

 1. Sjekk ut bloggen til Supermarie, om du ikkje har sitt den før, hu har masse backpacker tips 🙂

  Gleder meg til bilder fra turen! 🙂

  Liker

 2. Åh, jeg digger! LA og NY er jo helt fantastiske byer! Istanbul og Kappadokia besøkte jeg i fjor, og WOW til begge. Sistnevnte blew my mind. Nesten som å befinne seg på en annen planet..

  Liker

 3. Åååh, dette kan jo ikke bli noe annet enn fantastisk. KOS deg masse! Jeg har ikke vært på noen av de stedene, og da jeg var på interail var jeg backpacker i kun 14 dager, så jeg tror ikke jeg kan hjelpe deg så mye, dessverre..

  Liker

 4. Det høres helt fantastisk ut! Jeg håper virkelig du kommer til å blogge fra turen, slik at *ukjent* kan føle at h*n reiser litt jorden rundt også, selv om h*n* sitter i Norge med kids og mann… Kremt.. :p

  Men dere gjør det privat? Søstra mi er ute på tur nå, og hun har pakket sekken for noen måneder. Hun og venninnen dro gjennom Kilroy, så da fikk de en fin og lang liste over hva de burde ha med seg! Ellers så må vel Supermarie ha en eller annen liste? 🙂 Iiih, nå må du ikke slutte å blogge altså!

  Liker

  1. Det kommer jeg nok mest sannsynlig til å gjøre, greit å oppdatere de hjemme på hva som skjer, og så er det jo gøy å se tilbake på 🙂 Hehe, du kan jo pakke kidsa og mannen i ryggsekken og reise? Hihi. Kanskje ikke over så lang tid da, men det er jo en mulighet 😀

   Vi gjør det privat ja. Fant en reiserute på kilroy som så grei ut, justerte litt på den så den passet oss helt og fant alle flybillettene selv 🙂 Nå har både jeg og hun jeg reiser med lest masse reiseblogger de siste dagene, så pakkelista er sånn ca klar 😀 Haha, så gira på å dra.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s