Wanderlust

Untitled

Wanderlust. Et ord jeg egentlig synes har blitt litt oppbrukt, men fortsatt et bra ord. Jeg har veldig lyst til å reise jorda rundt, og jeg har hatt lyst til dette ganske lenge. Noen mennesker er sånne som bare bestemmer seg for noe, og så gjør de det. Impulsive. Jeg er ikke en av disse menneskene. Jeg er en planlegger. Jeg liker å planlegge, og jeg planlegger så utrolig mye mer enn jeg faktisk gjennomfører. Det er gøy å planlegge, men hva skal man med alle disse planene når de ikke blir noe av, og særlig når jeg innerst inne vet at jeg aldri kommer til å gjennomføre de, fordi jeg kjenner meg selv såpass?

Men i år skal jeg gjøre noe. Jeg skal reise verden rundt sammen med venninna mi Silje. Det startet i jula, da jeg nevnte til henne at jeg har lyst til å reise. Men jeg visste ikke helt når, måtte jo spare penger, måtte jo finne ut hvor jeg skal bo neste år, måtte jo finne ut av dette med jobb og sånt. Men Silje, hun er en sånn som bare bestemmer seg for ting, og så gjennomfører hun det faktisk. Og takket være henne har denne turen fått fortgang i seg. Og jeg har en utrolig bra person å reise verden rundt sammen med, i stedet for å reise alene. Vi reiser i september. Nesten alle flybillettene er bestillt. Herregud. Herregud herregud herregud.

Reklamer

6 kommentarer om “Wanderlust

    1. Vi skal i en fin bane rundt jorda, innom bla. Australia og USA. Kommer til å skrive mer om turen etter hvert som flere brikker er helt på plass 😀

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s