Det første døgnet i det nye året

Photo-01.01.14-00-07-43A
Godt nytt år da dere! Min nyttårsaften ble feiret i Trondheim med god mat og flotte folk og klokka tolv stod vi på festningen og så på det ganske fantastiske fyrverkeriet og 2014 startet på en super måte til tross for at foten min hadde satt seg fast i en tornebusk.

Photo-01.01.14-14-07-29A

Vi, jeg og kjæresten min altså, overnattet på hotell og våknet i uforskammet god form første nyttårsdag. Gikk en tur på Bakklandet, var innom Nidarosdomen en tur og på Starbucks som plutselig har dukket opp i Trondheim. Kanskje ikke plutselig, men jeg har vært lite i Trondheim de siste årene, så hver gang jeg er der har det dukket opp noe nytt.

Photo-01.01.14-14-58-01A

Så dro vi hver vår vei, Eirik til Frøya, og jeg fløy opp til Tromsø. Veldig fornøyd med å ha vindusplass og utsikt mot nordlyset under nedflyvinga.

Etter to dager jobb var det plutselig helg igjen. Rart å ta helg uten å være sliten. Eirik har også kommet opp hit og hvis vi ser bort i fra at det er irriterende glatt og isklumpete over alt, så er livet temmelig bra at the moment. Og lolorama til meg selv fordi jeg egentlig hadde tenkt å unngå hverdagsblogging og «dette har jeg gjort i det siste»-innlegg i den nye bloggen. Oh well. Det er jo for det meste familie og venner som leser denne bloggen uansett. Håper dere også har hatt en fin start på det nye året! Hejdå ♥

Reklamer

4 kommentarer om “Det første døgnet i det nye året

  1. For en fin start på 2014! Jeg ELSKER fyrverkeri, altså. Jeg er heller ikke så ofte i Trodnheim, men det er jo en så sjarmerende by, og jeg håper å få tatt en tur oppover i løpet av våren. Riktig godt nytt år til deg!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s