2 0 1 3, del 2

Siste halvdel av 2013:

juli

Jeg jobbet fulltid i sommer, men på grunn av en bra turnus (13-timers vakter = flere dager fri om gangen) fikk jeg tid til å reise bort litt også. Jeg var i Oslo og Langhus sammen med Karoline og Hanne, og jeg var på Hamarøy i bryllupet til storebroren min. Så det fine været dere ser på bildene her er ikke representabelt for resten av måneden. På Frøya var det bare regn og elendighet.

august

Jobbet til midten av august sånn ca, og så reiste jeg i en og en halv uke. Jeg besøkte Silje i Hamburg og vi dro til Tallinn sammen, og så var jeg i København noen dager alene.

september

Flyttet opp til Tromsø! Plutselig var jeg og Eirik samboere igjen, bare fire år siden sist. Dag nummer to som Tromsøbeboer begynte jeg i den nye jobben som støttepedagog i en barnehage. Dagene gikk til å sette seg inn i ny jobb og å få tak i alt en trenger til en tom leilighet og til å bli vant til å være samboere igjen.

oktober

Var på en konsert med Cazadores pluss Jadudah som oppvarmere, og en konsert med Thomas Dybdahl.

november

Kjæresten reiste til Kina i starten av måneden, så jeg ble alene i en og en halv måned og det var ganske teit. Heldigvis fikk jeg med meg en utrolig bra konsert med Lissie, og en fin Oslo/Langhus-tur med Karolinebesøk og Bastillekonsert.

desember

Desember har gått ganske raskt synes jeg. Ble litt mer optimistisk og positiv, fordi det var ikke lenge til jeg skulle hjem, fordi jeg fikk julestemning av å være på jobb (barnehage er jo the place to be om du ønsker litt julestemning), fordi jeg fikk tiden til å gå ved å planlegge og lage gavekalender til kjæresten (som kom hjem 11. desember) og andre julegaver. Og nå er jeg hjemme, og jeg har møtt folk jeg ikke har sett på lenge og som jeg har savnet, så nå har jeg det ganske bra. Yay!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s