2 0 1 3, del 1

De siste årene har jeg laget årssammendrag på bloggen med bilder og noen ord om hva som har hendt i året som gikk. Synes det er ganske greit å synliggjøre for meg selv hva jeg egentlig har bedrevet tiden med og ikke minst å vise meg selv at jeg faktisk har opplevd noe, til tross for at det kanskje ikke føles sånn fordi jeg alltid vil så mye mer.

Nå er jo Iselilja-bloggen med alle disse minnene long gone, men det gjør ikke så mye, for jeg har jo samlet det viktigste innholdet i fotobøker. Likevel er det gøy å ha en blogg igjen så jeg kan lage et slikt sammendrag. Kjenner jeg har et ganske stort behov for en påminnelse om alt som er fint når den siste tiden har vært litt småkjip.

Så her kommer første halvdel av 2013:

januar

I januar besøkte jeg tanteungene mine, storebror og fruen på Hamarøy. Jeg var i Tromsø hos kjæresten min og på konsert med Jadudah og Casa Murilo. Bodde fortsatt i Bodø og startet mitt siste semester som barnevernspedagogstudent.

februar

I februar fikk jeg sett Casa Murilo to ganger til, både på Sinus med Eline Thorp som oppvarmer, og på Dama di. Jeg dro til Røst en helg og besøkte pappa og lillebroren min som var der på Lofotfiske. Det var ganske fint å besøke stedet som pappa har vært på noen måneder nesten hver vinter hele livet mitt.

mars

Var på Kjerringråkk, en liten festival i Bodø, og så Ósk og Sandra Kolstad. Var også på konsert med Bigbang i Tromsø. Hadde lang forelesningsfri og reiste hjem til Mausund en tur.

april

Tok en langhelg i Oslo med to konserter; Ellie Goulding og Lana Del Rey ♥

mai

Feiret Amies bursdag, feiret min og Karolines bursdag, feiret 17. mai med kjæresten og diverse andre flotte folk, skrev bacheloroppgave, døde litt av bacheloroppgave, men hadde det egentlig ganske bra.

juni

Vi ble ferdig med bacheloroppgaven og avsluttet tre år med barnevernspedagogstudiet. Pakket sammen og flyttet fra studentlivet i Bodø og begynte i sommerjobben på Frøya.

Reklamer

En kommentar om “2 0 1 3, del 1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s