Hamburg, Tallinn, Riga, København

Da studentlivet tok slutt i juni var det ganske uaktuelt å gjøre noe annet enn å starte i sommerjobben og begynne å tjene litt penger. Men jeg bestemte meg for at i august, da skulle jeg reise litt. Plan A var InterRail rundt omkring i Europa. En fullstendig urealistisk plan med tanke på at jeg da burde ha minst én måned til rådighet for å rekke alt jeg ville. Det får bli en annen gang. I stedet dro jeg til Hamburg og besøkte venninna mi Silje som nettopp hadde flyttet dit. Så dro vi to sammen til Tallinn hvor vi har felles venner, pluss at det er en by jeg har blitt veldig glad i etter at jeg bodde der i fem måneder i 2012. Til slutt reiste jeg til København og var der alene noen dager. På vei til København mellomlandet jeg i Riga og fikk noen timer i den fine gammelbyen der også. Jeg var borte i bare en og en halv uke, men det var en veldig fin en og en halv uke, og helt klart bedre enn å ikke reise i det hele tatt.

Siljebesøk i Hamburg:
Hamburg

Silje

Hamburg

Favorittbydelen min i Tallinn; Kopli:
Tallinn

Tallinn

Gammelbyen i Riga:
Riga

Riga

Riga

Det fine, rosa rommet mitt på hostellet i København
København

København:
København

København

København

København

København

København

København

København

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s