Konsert: Thomas Dybdahl

Thomas Dybdahl, Driv 30.10.13

Untitled

Thomas Dybdahl er en fyr jeg ikke har hørt så mye på (ihvertfall var det det jeg trodde før konserten). Likevel dro jeg på konsert med han på onsdag. Jeg har jo hørt mye om han og tenkte at alle disse prisene han har vunnet opp gjennom årene kunne jo ikke være helt ufortjent. Så jeg dro på konserten. I tillegg til å være en ekstremt flink artist så var Herr Dybdahl også en ganske sjarmerende morroklump. Og det viste seg at jeg faktisk kjente til nesten samtlige av sangene, så jeg har kanskje hørt på han mer enn jeg trodde. Veldig glad for at jeg dro på konserten, med andre ord. Og i kveld skal jeg på konsert med Lissie! Gleder meg enormt.

Reklamer

2 kommentarer om “Konsert: Thomas Dybdahl

  1. Thomas Dybdahl e perfekt!!! Eg elske sangen From Grace!!! Og nydlige konsertbilder 😉

    / Oj, tusen tusen takk, så gøy å hørra gode tebakemeldingar, spesielt fordi eg aldri har tatt sånne type bilder før 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s